Jobbintervju

 
Foto: Caroline Frankesjö 
 
Förra fredagen fotade Caroline mig och idag har jag fått bilderna. Om ni är i behov av en grym fotograf med utgångspunkt i Örebro rekommenderar jag henne verkligen. Det var även hon som fotade mig och Leander i samband med vår studentbal 2015. 
 
I fredags såg jag att Uniflexbemaning sökte sommarpersonal och efter ett medelande och ett telefonsamtal hade jag en intervju inbokad till den 23 maj kl. 13.00. Jobbet är som kundtjänstmedarbetare här i Karlskoga på ett företag som sköter kundtjänst åt flera större företag. 
 
Som ett komplement till intervjun fick jag göra tre olika tester. Ett var ett personlighetstest som gick ut på att svara på olika påståenden. Det andra handlade om logik och gick ut på att lösa suduuko med geometriska figurer. Det tredje handlade om ens förmåga att göra många saker samtidigt. Det andra testet gick jättebra och var riktigt roligt att lösa medan jag hade problem med det sista testet. 
 
Om jag får jobbet kommer jag bo kvar här i Karlskoga över sommaren, annars kommer jag nog resa runt i både Värmland, Närke och Uppland. 
 

Kommentera här: