#2 Kampen mot håret

 
 
 
 
Katrin behövde till Ica Maxi och jag följde med men skulle bara handla lite mat men jag kunde inte låta bli dessa trosor. De var för snygga för att inte köpas. Inte långt efter såg jag att Ica Maxi även hade förlängningssladdar och köpte en sådan också. 
 
Idag har jag provat att locka håret för första gången bara för att öva. Direkt efter duschade jag nämligen. Otroligt onödigt att locka håret precis innan man ska duscha kan tyckas men när jag vill något då gör jag det till 110%. Dessvärre tog jag "bara" några bilder i badrummet på resultatet och trots att jag inte har jättemånga läsare, vill jag inte lägga ut toaselfies. Det känns inte okej. 
 
Förutom att jag inte har lärt mig hur jag ska hålla tången när jag lockar på min högra sida utan att rida sönder handlederna, blev jag riktigt nöjd med resultatet. Det blev precis som jag förväntade mig och hoppades på. Nu återstör mer övning så att jag inte bränner mig eller får ont i handlederna. Tången blir tyvärr väldigt varm vilket är negativt. Hur jag ska göra för att lockarna ska sitta i mer än 10 minuter återstår också att lista ut. Om det är någon som har ett tips blir jag överlycklig om du delar med dig i kommentarsfältet. 
 
Fortsättning följer... 
 
#1 Kampen mot håret 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Locka riktiga prinsesslockar, håll länge. Låt kallna utan att röra. Spraya i hårsspray. Låt torka in ordentligt. Borsta ur lockarna och spraya i hårspray igen. Hoppas det funkar för dig med! Jag brukar tycka att en locktång är bättre än en plattång om de ska hålla länge :)

Svar: Tack för tipset, jag har en antik locktång också. Får ta och testa ditt tips med plattång och locktång och se vilket som jag tycker fungerar bäst.
Johanna Andersson

Kommentera här: